Slagerij Gelderblom Koekman

Slagerij Gelderblom Koekman

Over ons

Al sinds 1929 is Slagerij Koekman gevestigd in Nieuwegein. Vanaf zijn 16e jaar hielp Gerard Koekman zijn vader Kees in de slagerij en vanaf 1980 namen Gerard en zijn vrouw Ria de slagerij over. De laatste jaren kreeg Gerard steeds meer rugklachten en moest hij het rustiger aan gaan doen. Hij besloot de slagerij te koop te zetten en al snel was de koop rond.

Edwin van de Beek meldde zich, verkocht zijn slagerij in Wilnis en besloot in Vreeswijk voor een nieuwe uitdaging te gaan. Op 12 maart 2012 was de overdracht. De naam van de slagerij blijft hetzelfde en de vertrouwde gezichten van het team in de slagerij ook. Ook de ruime keuze kant-en-klare maaltijden zullen op de exacte wijze worden aangeboden. Daarnaast zal Edwin natuurlijk met nieuwe producten komen die hij zelf heeft gemaakt.

Onze slagerij is altijd volop in beweging en gaat met de tijd mee. Wij zijn voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en specialisatie in diverse producten.

Uit eigen worstmakerij komen de heerlijkste ambachtelijke worsten en vleeswaren. Slagerij Koekman neemt regelmatig deel aan landelijke wedstrijden met eigengemaakte producten. Diverse worsten en vleeswaren zijn al met zilver en goud bekroond.

Slagerij Koekman levert gegarandeerd kwaliteitsvlees. Malsheid, fijne structuur en beslist niet te vet zijn de voorwaarden waaraan het vlees moet voldoen. Tevens is de rijpheid van het vlees belangrijk, dit vind je terug in de smaak van het vlees. Proef eens onze biefstuk, supermals en vol van smaak.

De laatste jaren is het vak van traiteur steeds meer in opkomst. Door tijdgebrek kiezen steeds meer mensen voor kookgemak. Wij voorzien dan ook in een ruime variatie van kant-en-klare maaltijden. Ook hebben wij diepvriespakketten die op bestelling verkrijgbaar zijn.

Voor een gezellige avond bieden wij heerlijke saladeschotels of hapjesschalen. Een van onze werknemers heeft daarin zich gespecialiseerd. Zijn schalen zijn een lust voor het oog.
Ook onze Party-pan is een feest op tafel, gevuld met warme hapjes en gemakkelijk op te warmen.

IMPRESSIE

Slagerij Koekman is een moderne winkel: net als in kwaliteitsrestaurants kun je met eigen ogen zien hoe de slager te werk gaat. De winkel heeft een moderne kleurstelling. Met de inrichting van onze winkel proberen wij in te spelen op de veranderende eetgewoonten van de culinaire fijnproevers. Zo is er veel ruimte voor de kant-en-klare maaltijden. Uiteraard voldoen wij aan de strengste hygiëne- en kwaliteitseisen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mooie winkel van Slagerij Koekman?
Kom dan snel langs!Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van vakmensen.
Samen met SVO leiden wij met veel plezier leiden wij (jonge) mensen op in de verssector.
SVO zorgt voor de theoretische opleiding en wij voor de praktijk.


Bezorgen

Bezorging binnen Nieuwegein € 5,-.

Bezorging buiten Nieuwegein is de prijs in overleg.


Horeca

Voor horeca en instellingen bieden wij een assortiment op maat. Er zijn diverse mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen op afspraak graag bij je langs.nieuws


Gouden bekroning op slavakto 2022

2022

Tijdens de nationale slagers vakwedstrijden van de SLAVAKTO 2022 is onze producten met goud en goudster beloond.
Als kers op de taart zijn we nationale kampioen geworden met onze siepeltjespot.
Weer resultaat die onze vakmanschap onderstreept en waar we bijzonder trots op zijn.

Afbeelding

UITSTEKENDE BEOORDELING BIJ WINKELKEURING VAN FOODBASE

2021

Bij Slagerij & Partyservice Gelderblom streven ze naar perfectie of het nou gaat om kwaliteit, service, innovatie of voedselveiligheid. Onze vakmensen mogen de verschillende Gelderblom ondernemers ondersteunen op het gebied van voedselveiligheid en winkeluitstraling. 

“Vorig jaar zijn we bij Gelderblom begonnen met inspecties dit jaar zijn daar winkelbeoordelingen bij gekomen, zegt Hester Braam (accountmanager). Het doel hiervan: inzicht krijgen in de status van de winkels op het gebied van winkeluitstraling en hygiëne & voedselveiligheid om zo de Gelderblom winkels naar een hoger niveau te tillen en zich te onderscheiden in de markt. Onze inspecteur Harry van Etten bezocht daarom het afgelopen jaar met veel plezier de verschillende Gelderblom slagerijen. Op basis van de inspectie uitslagen hebben wij drie slagerijen geselecteerd die eruit sprongen op het gebied van hygiëne en twee op het gebied van winkeluitstraling. Afgelopen woensdag bezocht ik samen met Jos Gelderblom deze ondernemers met een leuke verrassing.”  

Afbeelding


Gouden oorkondes

Voorjaarskeuring

Onze producten worden regelmatig gekeurd op smaak, samenstelling, kleur, etc. . De keuringen zijn onverwachts; een half uur van tevoren krijgen wij telefonisch bericht van de producten die gekeurd gaan worden, zodat wij ze klaar kunnen leggen. Deze producten worden vervolgens gekeurd.

Tijdens de voorjaarskeuring zijn wij met GOUD (MET STER) bekroond!

 • Kookworst
 • Bacon
 • Ham
 • Grillworst
 • Tomatensoep
 • Gehaktballen
 • Sperziebonenschotel
 • Ei beenham salade

Al eerder bekroond

Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op dit behaalde resultaat. Kom zelf ook eens langs om deze GOUDEN producten te proeven.

Goud met Ster
 • Slagers leverworst
 • Bacon
 • Grillworst
 • Plockworst
 • Achterham
 • Snijbonenschotel
 • Tomatensoep
Goud
 • Boterhamworst
 • Salami pizza
 • Beenhamsalade